Gulvafhøvling

Gulvafhøvling laves her af drevne og lokale gulvfolk med praktisk viden indenfor afhøvling. Trænger dit massive gulv til en gulvrenovering? Har vi løsningen med billig gulvafhøvling priser. Har du et bræddegulv med skævheder eller en vanskelig gulvoverflade? Vil en høvling behandlingsløsningen. Såfremt tæpperester eller anden beskadigelse, kan gulvafhøvling også være en valg.

Hvornår benyttes en afhøvling?

Spartelmasse og tæpperester kan også være ting der er skyld i, at en afhøvling er nødvendig. Ligesom bølger eller niveauforskelle i gulvet er en en hård nød at knække. Her vil det være nødvendigt udjævne trægulvet med en stor gulvhøvl. Gulvafhøvling benyttes på bræddegulve, hvor en slibning ikke har sin gang på jorden, herunder ved:

 • Ujævnheder
 • Vaskebræteffekt
 • Tæpperester
 • Gulvspartel
 • Hakker og ridser
 • Fuldmaling
 • Fernisbehandling
 • Besværlig lak

Hvad er en gulvafhøvling?

Høvling af bræddegulve er et servicearbejde, hvor gulveksperterne må være behændig og kyndig. Unøjagtigheder i afhøvlingen kan give høvlemærker i gulvbrædderne eller niveuforskelle i i træets dybde. Afhøvling stiller store krav til håndværkeren, da den store gulvhøvlemaskine virkelig arbejder i dybden. Der afhøvles 2 – 4 millimeter af træets overflade, hvilket også er muligt ved meget ødelagte og grimme trægulve. Vi har ekspertisen, erfaringen, kompetencen og ved netop hvad der skal udføres. At afhøvle et gulv kræver forsigtighed, og må ikke udføres som gør-det-selv afhøvling. Ifald høvlingen ikke udføres godt, kan det blive omstændigt og en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort høvling kan i givet fald gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Benyt derfor altid en kompetent håndværker til din gulvrenovering. Her får du billig høvling priser, kvalitets arbejde og hurtig udførelse.

Gulvafhøvling og gulvslipning

Når gulvafhøvlingen er afsluttet vil gulvplankerne fremstå ru og flosset. Derfor afsluttes høvlingen med en gulvslipning, for at få den bedste finish før overfladebehandlingen påbegyndes. Her kan gulvplankerne påføres lud, sæbe, lak, olie eller bejdse, eventuelt med hvid lud, hvid olie eller hvid lak. Den efterfølgende gulvafslibning kan være en såkaldt mellemslibning, grovslibning, let slibning og en finslibning. Hos os får du grundig vejledning om efterbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne side. Ellers er du naturligvis altid velkommen til at ringe tll os såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål. Vi skal være sikke på, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit massive gulv forbedres og blive pænt?

Efter en afhøvling, gulvslibning og behandling, bliver de fleste trægulve som nye. Du vil ikke kunne se, at træet har været beskadiget. Massive gulve skal altid behandles godt og plejes, rengøres og vedligeholdes aller bedst. Gulvafhøvling kan kun laves af et ganske få antal gange, og derfor er afhøvling den aller sidste alternativ. I forbindelse med vores gulvarbejde får vi mange relevante spørgsmål om gulvopgaver med mere, for eksempel:

 • Pris for gulvafhøvling
 • Fvad koster afhøvling og lakering
 • afhøvling tilbud
 • Gulvafslibning og lakering
 • Guide til gulvafhøvling
 • Olie til afhøvling
 • professionel høvling
 • Gulvafhøvling pris pr kvm

Her på siden vil vi forsøge at svare på disse og andre gulv aktuelle spørgsmål. Hvis du ønsker vejledning eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe.

Skal vi hjælpe dig med høvling?

Din gulvsliber vil altid fortælle dig, om en høvling er uundgåelig. Såfremt dit plankegulv trænger, så skriv eller ring gerne og få en billig gulvafhøvling pris}. Er du i tvivl, kigger vi gerne forbi for en vurdering af dit plankegulv. Vi har billig høvling priser samt kort ventetid i København, Odense og Aarhus samt alle andre steder i kongeriget. Vi glæder os til at forbedre dit slidte massive gulv med en gulvafhøvling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *