Gulvafslibning i Aarhus – Den billigste afslibning af gulve i Aarhus

Gulvafslibning i Aarhus tilbydes af det lokale gulvfirma. Billig gulvafslibning priser og kort ventetid er hvad du kan forvente at få her hos os. Afslibning og afhøvling af trægulve, vel vidende at det er professionelle gulvfolk der udfører gulvarbejdet. Gulvrenovering, gulvrestaurering og gulvopgaver af forskellige slags udføres i Skejby, Egå, Viby og i hele Aarhus området.

Har du brug for en gulvafslibning i Aarhus?

Man har lov at drage et lettelsens suk, når man er nået til vejs ende med sit projekt i behandlingen af sit trægulv. Der er først blevet truffet en umiddelbar beslutning om, at gulvet skulle renoveres på den ene eller anden form – sad man så i Århus eller Odense, har tankerne uden tvivl været de samme.

Gulvafhøvling og gulvafslibning i Aarhus

Først skulle gulvet måske have en omgang gulvafhøvling, sidenhen en gulvafslibning og så skulle man ned på knæ i ansigtets sved og gnide gulvet ind i lud, lak eller olie – medmindre man selvfølgelig fik andre til at gøre det for sig.

Rengøring og pleje i fremtiden

Nu står man så tilbage og betragter ens gulv, som er blevet behandlet med de foreskrevne regler og med de rette metoder, nu melder der sig imidlertid et andet spørgsmål: Hvordan får jeg det til at se lige så godt ud i tiden fremover?

Det rette valg af vedligeholdelse

Gulvafslibning i Aarhus, Skejby, Viby, Hasselager og resten af Aarhus området. Østjylland med de mange trægulve der her får lud, olie, voks og sæbe.Lad det være sagt med det samme: På et tidspunkt skal du nok i gang med projektet igen. Frem med sliberen eller ring til den professionelle håndværker og få ham til at komme ud og give dit gulv i Århus en ordentlig gulvafslibning.
Men heldigvis er der nogle foranstaltninger, du kan gøre for dig selv, så det ikke bliver lige med det samme, at du skal tilsidesætte den nødvendige tid til den rette gulvbehandling.
Af den årsag, vil vi i resten af denne tekst komme ind på den rette vedligeholde af trægulvet efter afsluttende efterbehandling med enten:

  • Lud
  • Lak
  • Olie

Som udgangspunkt kan det ikke implementeres nok, at universal rengøringsmidler i nogle tilfælde kan ødelægge ens efterbehandling. Dette vil blive uddybet nærmere senere i teksten.

Rengøring og vedligeholdelse af ludbehandlet gulv

Hvis du har valgt at ludbehandle dit gulv, skal du have fat i noget sæbe og voks. Det kan købes i farvehandlere, byggemarkeder og hos de fleste købmænd og supermarkeder. Er det ikke tilgængeligt, er muligheden også sæbespåner eller hvidpigmenteret sæbe. De valgte ingredienser blandes sammen i forholdet 5 liter vand sammen med 2 deciliter sæbe og 2 deciliter voks.

Sæbebehandling af ludbehandlet trægulv

Dette gøres gerne i omkring to eller flere omgange om måneden, så man får sit trægulv vand- og smudsafvisende. Har man derimod valgt at efterbehandle gulvet med lak, er sagen en lidt anden: 10 liter vand sammen med 2 milliliter sæbe og eventuelt lidt polish i vaskevandet, der vil tilføre en mindre glat effekt på gulvet. Samtidig minimerer dette også risikoen for ridser.

NOTE: Må først vaskes 14 dage efter lakeringen! Endvidere er det her vigtigt at notere sig, at universalrengøringsmidler forværrer lakkens effekt betydeligt, for ikke at sige ødelægger den…

Oliebehandling af trægulve

Skulle man have valgt at efterbehandle gulvet med olie, kan man vaske gulvet med rent vand og sæbe i forholdet: 5 liter vand med sæbe. Igen er det nødvendigt at understrege, at der skal gå 14 dage fra behandlingen med olien er foretaget, før man må vaske gulvet.

Såfremt oliens effekt skal bibeholdes, bør man ikke vaske gulvet for ofte lige bagefter.